Klubmodul henter siden
(MinB) Sæson 19 / 20 - TeamGym konkur
Info
TeamGym Albertslund/Vallensbæk konkurrencehold
Micro, Mini A, Mini B og Junior Piger
 
Du kan læse orientering fra TGAV-administrationen om den nye sæson på TGAVs hjemmeside. 
 
Du kan læse hele holdbeskrivelsen for det enkelte hold på TGAVs hjemmeside.
 
Sæsonen starter med et forældremøde, som afholdes d. 12. august kl. 18.
 

Generelt: 

Da TGAV er en konkurrenceafdeling, kræver det at man som gymnast har niveauet til de officielle krav der stilles fra GymDanmarks side. For at blive tilmeldt holdet og deltage i den kommende sæson, kræver det tilladelse. Er du interesseret I at tilmelde dig holdet, men ikke har en aftale med en af instruktørerne på holdet, skal du/I skrive en mail til administrationen@tgav.dk inden tilmelding. Man kan ikke blive tilmeldt holdet før der er en godkendelse fra instruktørerne på holdet.
 
Forventninger til forældre:

Forældrene er en væsentlig ressource i bestræbelserne på at få en rigtig god gymnastikforening. Udover at forældrene motiverer og støtter deres barn i, at øve rytmiske momenter derhjemme prioriterer at deres barn kommer til alle træninger (for så vidt muligt) og kommer og hepper på deres barn til konkurrencer og opvisninger, så er praktisk forældrearbejde også en vigtig ressource for foreningen.

I TGAV har der tidligere ikke været så høje forventninger til, at forældreengagementet også blev udøvet i form af forældrearbejde. Forældrearbejdet er dog afgørende for oplevelsen af medindflydelse, et forpligtende fællesskab og bidrager til, at børnene bliver endnu mere glade for deres forening. Samtidigt er forældrearbejdet også en vigtig ressource i forhold til at gøre TGAV til en endnu bedre forening til glæde for Jeres børn.
I TGAV vil der fremadrettet være en forventning til forældrene om, at såfremt de melder deres barn ind i TGAV indvilliger de samtidigt i, at de i løbet af sæsonen i en eller anden forstand bidrager med noget forældrearbejde, såfremt behovet opstår. 

 

Læs mere
10 - 13 år. Du er mini, hvis du fylder 10, 11 eller 12 år i år 2019. Mini B er et hold for let øvede gymnaster i alderen 10-13 år. Vi stiller op til konkurrencer i foråret samt en del opvisninger. Mini B er et hold, der går meget op i sammenholdet og vægter det sociale højt. Vi instruktører forventer at gymnasterne er mødestabile, engagererede og motiverede for at lære nye ting og blive en dygtigere gymnast. Vi går meget op i humøret til træningerne er højt og at der er god stemning i hallen. Det er vigtigt for os, at pigerne behandler hin-anden ordentligt og at alle kan snakke sammen. Vi som instruktører vil gøre vores bedste for at skabe en god dynamik og stemning på holdet, samt skabe god kvalitet i træningerne og udvikle pigernes egenskaber inde for gymnastikken. Vi instruktører vil sætte stor fokus på styrke, smidighed og konditionsdelen i opvarmningen og træningerne, og har stort fo-kus på momenter samt korrekt teknik. Det er utroligt vigtigt at den enkelte gymnast også øver sig derhjemme på serie og momenter. Vi glæder os MEGET til den kommende sæson!! Da TGAV er en konkurrenceafdeling, kræver det at man som gymnast har niveauet til de officielle krav der stilles fra GymDanmarks side. For at blive tilmeldt holdet og deltage i den kommende sæson, kræver det tilladelse. Er du interesseret I at tilmelde dig holdet, men ikke har en aftale med en af instruktørerne på holdet, skal du/I skrive en mail til ad-ministrationen@tgav.dk inden tilmelding. Man kan ikke blive tilmeldt holdet før der er en godkendelse fra instruktørerne på holdet.
Startdato
14.08.2019
Slutdato
29.06.2020
Tid/Sted
Mandag 16:00-18:30 Vallensbæk Idrætscenter, Hal 2 Onsdag 16:00-18:00 Vallensbæk Idrætscenter, Hal 2 Torsdag 18:30-20:30 Herstedlund Skole, Boldhal
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 7 rater i alt.

Ved tilmelding betales 6. rate a 357,00 kr.
Plus 1785,00 kr. for 1. og 2. og 3. og 4. og 5. tidligere rate(r)
Total betaling ved tilmelding = 2142,00 kr.

Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2499,00 kr.
Næste rate forfalder
01.03.2020 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle