2019 / 2020 12.08.2019  -  31.08.2020
Vejledning
Når der står "Tilmeld / Læs mere - (1)"- betyder det, at der et ledigt hold og ikke antal ledige pladser på det enkelte hold.

På grund af Coronasituationen er alt indendørs træning aflyst.
 
Men fra uge 19 har vi fået tilladelse at lave udendørshold med max. 9 deltagere.
 
Medlemmer, som har gået på hold inden Coronakrisen, kan direkte tilmelde sig disse hold.
Dem med klippekort skal huske at medbringe deres klippekort.
 
NYOPRETTEDE MEDLEMMER
Skal først tilmelde sig enten hold 40½ og købe et ½ klippekort (med 15 halvtimes klip) til 225 kr., eller tilmelde sig hold 40 og købe et helt klippekort (med 30 halvtimes klip) til 450 kr.
Herefter skal man tilmelde sig de udendørshold, man ønsker at gå på.
 
Afbud:
Hvis du bliver forhindret i at deltage på det udehold, du har tilmeldt dig, bedes du sende en afmelding til Carsten Berg på mail: carsten.berg@webspeed.dk eller en SMS til tlf.: 2246 9065. Så kan det være, at der er en anden, der kan få glæde af pladsen.

Tilmelding til ny sæson 2020/2021 med begyndelse til september - hvis Coronasituationen tillader det - forventes at være klar senest d. 15-6-20.

Funktionel træning 1 (Uge 23) (FUNKT)
Når dette hold bliver fyldt op med 9 deltagere, vil vi åbne op for et ekstra hold fra kl. 10,30 - 11,30.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gym / Motion 1 (Uge 23) (MOTIO)
Når dette hold bliver fyldt op med 9 deltagere, kan du tilmelde dig det efterfølgende hold fra kl. 18 -19. Når begge hold er fyldte, vil vi åbne op for et ekstra hold fra kl. 16 - 17.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Gym / Motion 2 (Uge 23) (MOTIO)
Herreholdet er lavet om til et M/K hold.
 
Når dette hold bliver fyldt op med 9 deltagere, kan du tilmelde dig det forgående hold fra kl. 17 -18. Når begge hold er fyldte, vil vi åbne op for et ekstra hold fra kl. 16 - 17.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Zumba (Uge 23) (ZUMBA)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puls og Styrke 3 (Uge 23) (PUSTY)
Når dette hold bliver fyldt op med 9 deltagere, vil vi åbne op for et ekstra hold fra kl. 18 - 19.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stram op (Uge 23) (STRAM)
Tilmeld/Læs mere - (0)

Yoga 2 (Uge 23) (YOGA)
Tilmeld/Læs mere - (1)

SurpriceFit 1 (Uge 23) (SURPI)
Når dette hold bliver fyldt op med 9 deltagere, vil vi åbne op for et ekstra hold fra kl. 10 - 11.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klippekort (KLIP)

Klippekort:
For de, der ikke kan komme hver gang eller ønsker at gå på forskellige hold, vil der være mulighed for at købe klippekort. Dette tilbud gælder kun for ungdoms- og voksenhold.  Klippekortet er ikke personligt, du kan tage andre med. Det koster 450 kr. for 30 klip á ½ time. Kontakt Carsten Berg via carsten.berg@webspeed.dk eller 2246 9065 og du får tilsendt et klippekort, når vi har modtaget din betaling.

Tilmeld/Læs mere - (1)

½ klippekort (½klip)

½ klippekort:
For de, der ikke kan komme hver gang eller ønsker at gå på forskellige hold, vil der være mulighed for at købe klippekort. Dette tilbud gælder kun for ungdoms- og voksenhold.  Klippekortet er ikke personligt, du kan tage andre med. Det koster 225 kr. for 15 klip á ½ time. Kontakt Carsten Berg via carsten.berg@webspeed.dk eller 2246 9065 og du får tilsendt et klippekort, når vi har modtaget din betaling.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Klippekortfornyelse 1. gang (KLIP1)

Klippekortfornyelse 1. gang: 

Ved fornyelse kontakt Carsten Berg, og du får tilsendt et klippekort, når vi har modtaget din betaling.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klippekortfornyelse 2. gang (KLIP2)

Klippekortfornyelse 2. gang: 

Ved fornyelse kontakt Carsten Berg, og du får tilsendt et klippekort, når vi har modtaget din betaling.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Overførte klip på klippekort (OKLIP)
Hold 43 - Overførte klip
Du skal kun tilmelde dig dette hold, hvis du har ubrugte klip på dit klippekort, som du har købt i en tidligere sæson.
Så vil du modtage mails og sms, hvis der er f.eks. aflysninger pga. sygdom eller andre ændringer på hold tilknyttet klippekort. 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Flexkort (FLEX)

Flexkort:
For de, der ønsker at gå på flere hold eller flekse mellem forskellige hold, vil der være mulighed for at købe Flexkort, det koster 2000 kr., og der er fri adgang. Dette tilbud gælder kun for ungdoms- og voksenhold.

Print din holdtilmeldingsoversigt og medbring den som bevis på Flexkort. For spørgsmål kontakt Carsten Berg via carsten.berg@webspeed.dk eller 2246 9065.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Sæson 19 / 20 - TeamGym konkur (TGAVK)
TeamGym Albertslund/Vallensbæk konkurrencehold
Micro, Mini A, Mini B og Junior Piger
 
Du kan læse orientering fra TGAV-administrationen om den nye sæson på TGAVs hjemmeside. 
 
Du kan læse hele holdbeskrivelsen for det enkelte hold på TGAVs hjemmeside.
 
Sæsonen starter med et forældremøde, som afholdes d. 12. august kl. 18.
 

Generelt: 

Da TGAV er en konkurrenceafdeling, kræver det at man som gymnast har niveauet til de officielle krav der stilles fra GymDanmarks side. For at blive tilmeldt holdet og deltage i den kommende sæson, kræver det tilladelse. Er du interesseret I at tilmelde dig holdet, men ikke har en aftale med en af instruktørerne på holdet, skal du/I skrive en mail til administrationen@tgav.dk inden tilmelding. Man kan ikke blive tilmeldt holdet før der er en godkendelse fra instruktørerne på holdet.
 
Forventninger til forældre:

Forældrene er en væsentlig ressource i bestræbelserne på at få en rigtig god gymnastikforening. Udover at forældrene motiverer og støtter deres barn i, at øve rytmiske momenter derhjemme prioriterer at deres barn kommer til alle træninger (for så vidt muligt) og kommer og hepper på deres barn til konkurrencer og opvisninger, så er praktisk forældrearbejde også en vigtig ressource for foreningen.

I TGAV har der tidligere ikke været så høje forventninger til, at forældreengagementet også blev udøvet i form af forældrearbejde. Forældrearbejdet er dog afgørende for oplevelsen af medindflydelse, et forpligtende fællesskab og bidrager til, at børnene bliver endnu mere glade for deres forening. Samtidigt er forældrearbejdet også en vigtig ressource i forhold til at gøre TGAV til en endnu bedre forening til glæde for Jeres børn.
I TGAV vil der fremadrettet være en forventning til forældrene om, at såfremt de melder deres barn ind i TGAV indvilliger de samtidigt i, at de i løbet af sæsonen i en eller anden forstand bidrager med noget forældrearbejde, såfremt behovet opstår. 

 

Tilmeld/Læs mere - (4)

Mor og barn (0 - 1 år) (MORBA)
Mor og barn (0 - 1 år) Nyt hold
Barnet skal tilmeldes hold 13, medens mor og evt. tvilling skal tilmeldes hold 13FA, det koster 10 kr. pr. person. 15 % for at tilmelde sig flere hold gælder ikke i forhold til dette hold. 
 
Gør træningen til en leg, sammen med din baby.På dette hold vil det være muligt for mor, at få strammet kroppen op efter graviditet og fødsel, hvor træningen kombineres med leg og sundt samvær med dit barn. Alle øvelser er tilpasset, så de kan laves både med og uden baby.
Programmet vil bestå af funktionel træning, mange gentagelser, med baby’s vægt, elastikker eller egen kropsvægt. Der vil især være fokus på baller, lår og mave.ALLE kan deltage, lige meget niveau. (Efter din 8 ugers undersøgelse og godkendelse fra egen læge.)
 
Plads til babyer kan sove imens.  
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Puls og Styrke M/K (PUSTY)

Puls og Styrke M/K

Der er plads til alle på dette hold både mænd og kvinder, hvor du selv kan tilpasse dit niveau og hele tiden forbedre og udvikle dig. Programmet vil være forskelligt fra gang til gang og kan være alt fra stationstræning, intervaltræning til længere pas med kondition og styrke. Der vil altid være en god blanding af pulstræning og styrke, så du bliver mere udholdende og stærk.
Vi vil også bruge forskellige redskaber som f.eks. vægte, elastikker, bolde, stepbænk m.m.
Denne form for motion giver en rigtig god forbrænding og ikke mindst en fantastisk efterforbrænding, når du kommer hjem på sofaen. Du kommer i super form, hvis du arbejder igennem. Alle øvelser er simple og kan tilpasses den enkelte deltager, så kom uanset nuværende form. Medbring gode stødabsorberende sko, væske og masser af godt humør. Vi skal ha’ det sjovt.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Stærk krop og Afspænding M/K (STÆAF)

Stærk krop og afspænding M/K 
Funktionel træning af mave, ryg, ben, baller og arme med brug af vægte, elastikker, bolde mm. Vi træner balance og koordinering. Alt sammen med det for øje at få en stærk krop i balance, der kan klarer hverdagens udfordringer. Vi slutter timen med behagelig afspænding. Alle kan deltage, da jeg tager individuelle hensyn og øvelserne kan laves på flere niveauer.

Kom med vilje til at blive stærkere og lad dig udfordre.

Vi skal have en sjov og hyggelig time.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Funktionel træning M/K (FUNKT)

Funktionel træning M/K 

Træningen begynder med en god opvarmning, hvor pulsen kommer op, hvorefter vi fortsætter med styrkeøvelser for hele kroppen, hvor små redskaber kan indgå.
Balancetræning og pilates øvelser kan forekomme. 
Der gives grundig forklaring af øvelserne, så optimal udbytte af opnås.
Efter gennemarbejdning af kroppen slutter vi af med effektiv udstrækning.

Kom og vær med til en sjov og givende træningstime.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Zumba M/K (ZUMBA)
Zumba M/K
Zumba er sjovt og effektivt og fedtforbrændende. Jeg arbejder hele kroppen igennem ved hjælp af spændende musik med vægt på de latinamerikanske rytmer. Vi kommer for at få pulsen i vejret og sved på panden. Men vi kommer mest af alt for at have det sjovt. Zumba består af enkelte og sjove koreografier med mange gentagelser, så alle kan være med. Zumba skaber motivation og ny energi - du glemmer helt, at du motionerer! Vel mødt!
Tilmeld/Læs mere - (0)

TRX og Puls M/K (TRXPU)
TRX og Puls M/K 
TRX - Total body Resistance Excercise M/K
Bliv stærk med rem og seler. Træning med TRX er både sjov og effektiv træning.
På TRX bliver du udfordret på din styrke, balance, stabilitet og core. Du får trænet hele kroppen igennem. TRX er effektivt og skånsomt, da du udelukkende arbejder med din egen kropsvægt i selen. Intensiteten kan let styres og tilpasses til netop dit niveau og hele tiden udvikle og forbedre dig. TRX er holdet for dig, der gerne vil have styrket hele kroppen, ligesom Navy Seals, til hvem TRX i tidernes morgen blev udviklet.
Der vil være en god blanding af puls og styrke i træningen.
Kom med godt humør og lad dig udfordre.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Yoga 1 M/K (YOGA1)

Yoga 1 M/K
Hatha yoga er en blid form for yoga, hvor vi efter en grundig opvarmning udfører øvelser med fokus på åndedrættet og ro.

Øvelserne øger bevægelighed, smidighed, styrke og balancen forbedres.
Alle øvelser foregår i et langsomt tempo og med hensyntagen til den enkelte.
Tilmeld/Læs mere - (0)

I gang igen (Lukket hold) (KRONI)

I gang igen (lukket hold)
”I gang igen” er et lukket gymnastikhold for dig, der har været eller er ramt af en kræftsygdom. Har du fx været igennem et genoptræningsforløb i forbindelse med din sygdom, eller har du behov for et kærligt skub for at komme i gang igen, er dette hold et godt sted at starte.

Vi starter med opvarmning og derefter laves styrkeøvelser med redskaber så som elastikker, håndvægte og bold.
Mave og ryg øvelser er altid med i timen, så vi kommer hele kroppen igennem.
Der afsluttes med udstrækning og afslapning.
Der tages individuelle hensyn, og der er god musik og altid plads til en snak og et grin.

”I gang igen” er et samarbejde mellem Vallensbæk Gymnastik og Vallensbæk Kommune, og der ydes derfor et tilskud til betalingen.

Vil du høre mere om din mulighed for deltagelse på holdet, kan du kontakte kræftkoordinator Ingrid Ahleson, Vallensbæk Kommune på tlf.nr: 47974137 eller mail: iba@vallensbaek.dk

Holdet følger gymnastiksæsonen som de øvrige voksenholdstilbud, med få undtagelser. 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Yoga 2 M/K (YOGA2)

Yoga 2 M/K

Yogaholdet torsdag aften giver de fem kvarter os ekstra god tid til at lande på måtten, Trække vejret og afslutte med den dejlig afspænding. Indimellem vil vi dykke ned i godteposen af spændende yogastillinger, både i fordybende enkelthed, samt i mere dynamiske sekvenser. Alt sammen for at skabe en bedre forening mellem krop og sind, som netop er det, Yoga betyder. En kropsbevidsthed, styrke og smidighed, som alle kan have gavn af, i en hektisk og en foranderlig verden.
Tilmeld/Læs mere - (0)

SurpriseFit M/K (SUPRI)

SurpriseFit M/K
På dette hold har du mulighed for sjov, effektiv og varieret motion. Hver lørdag er surprise! Du ved ikke på forhånd hvilken motionsform, du møder op til. Du kan ikke forvente, at instruktørerne laver det, de normalt laver. Du får mulighed for at prøve Zumba, Pilates, Boldtræning, Puls og styrke, Retro aerobic, Powerhoop, Bodytoning, TRX, Yoga og Cirkeltræning. Ja paletten er bred og du møder mange af vores topmotiverede instruktører.

Kom med godt humør, gi'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' den gas og få en fantastisk start på weekenden. 
Vi instruktører glæder os rigtig meget til at give jer en god og sjov træning.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Gå med - i Vallensbæk og omegn (GÅVAL)
Gå med - i Vallensbæk og omegn M/K 
Vi mødes hver søndag, varmer op og går en rask tur i ca. 1 1/4 time. Vi slutter med strækøvelser.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Herreholdet M (Herre)
Herreholdet. Nyt hold
Herreholdet mandehørm og motion, for mænd i alle aldre. Holdet er for dig der vil lave god og effektiv træning for hele kroppen og have det sjovt med ’gutterne’ på samme tid. Vi træner alle muskler og led så kroppen bliver stærk og smidig, konditionen bygges langsomt op, men vi træner både puls, styrke og balance. Alle øvelser er tilrettelagt så det tilpasses dit niveau, så ALLE både Superman og ’nudelman’ kan være med. Vi skal svede, træne muskler og nogle gange vil vi spille hockey eller andre sjove spil, det kommer an på hvad I har lyst til. Det skal være sjovt og givtigt at komme hver tirsdag til træning på Pilehaveskolen. Vel mødt.

 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle