Vovehalsene (5-8 år)

Info

Hold 11A: Vovehalsene (5 - 8 år)
Aspiranthold med mulighed for deltagelse i TeamGym – konkurrence

Er du pige mellem 5-8 år (årgang 2014-2017) og er du vild med sjov og udfordrende gymnastik, så er dette hold måske noget for dig. 

Aspirant Nano er et hold, hvor der vil være fokus på motivation og grundteknik i gymnastikken. Holdet kendetegnes ved at bestå af glæde, sammenhold og dygtiggørelse af gymnasterne, da det er det bedste udgangspunkt for læring. 

Om du skal være en dygtig konkurrence gymnast, kunne vise flotte vejrmøller foran vennerne eller en strålende opvisningsgymnast så er holdet det helt rigtige sted at starte. Vi vil blandt andet træne gymnasternes smidighed, balance, styrke, kropsbevidsthed, kondition og koordination. Vi vil lave tonsvis af kolbøtter, vejrmøller, ophop, araberspring, balancer, saltoer, øve split, spagat og meget mere. Vi tilpasser niveauet til hver gymnast og udfordrer hvor der er behov.

Vi ønsker ærlighed og åbenhed i dialogen med jer forældre. Det er vigtigt at barnet har det sjovt og glæder sig til træningen og vi vil i samarbejde med jer, gøre hvad vi kan for at det lykkes.

I vil opdage at der til tider kan være en del redskaber der skal pakkes ind og ud, og for at kunne bruge tiden mest optimalt, vil vi sætte pris på jeres hjælp med dette.

Holdet hører under kategorien TeamGym, og vil dermed være en forsmag til hvad konkurrence verdenen byder på. Her trænes der i tre forskellige discipliner rytmeserie som består at øvelser og momenter (balancer, hop mm) til musik, banespring og trampolinspring. 

På Aspirant Nano vil der muligvis være deltagelse i en begynder konkurrence, hvis det vurderes at forudsætningerne for deltagelse opfyldes, samt lysten fra både gymnast og forældre. En mulig konkurrence er altså frivilligt.

Der kan forekomme en egen betaling i forbindelse med konkurrencer.

Vi glæder os til at se jer og vi kan slet ikke vente med at komme i gang.

Afdragsordning mulig.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram