Klubmodul henter siden
Teamgym Aspirant (5 - 9 år)
07
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hold 07: Teamgym Aspirant (Tidligere Vovehalsene)
Aspiranthold med mulighed for deltagelse i TeamGym - konkurrence

Piger 5 - 9 år 
Er du pige mellem 5-9 år (årgang 2014-2018) og er du vild med sjov og udfordrende gymnastik, så er dette hold måske noget for dig.
TeamGym Aspirant er et hold, hvor der vil være fokus på motivation og grundteknik i gymnastikken.
Hvis du har drømmen om at blive en dygtig konkurrencegymnast, blive en del af teamgym verdenen og måske stå med en medalje om halsen, så er holdet det helt rigtige for dig.
Vi vil blandt andet træne gymnasternes smidighed, balance, styrke, kropsbevidsthed, kondition og koordination. Vi vil lave tonsvis af kolbøtter, vejrmøller, ophop, araberspring, flikflak, balancer, saltoer, øve split, spagat og meget mere. Vi tilpasser niveauet til hver gymnast og udfordrer, hvor der er behov.
Vi ønsker ærlighed og åbenhed i dialogen med jer forældre. Det er vigtigt at barnet har det sjovt og glæder sig til træningen og vi vil i samarbejde med jer gøre hvad vi kan for at det lykkes.
Holdet hører under kategorien TeamGym, og vil dermed være en forsmag til hvad konkurrence verdenen byder på. Her trænes der i tre forskellige discipliner; rytmeserie som består af øvelser og momenter (balancer, hop mm) til musik, banespring og trampolinspring.
På TeamGym Aspirant vil der være deltagelse i en begynderkonkurrence som ligger d. 20 - 21 april 2024 og det forventes at gymnaster og forældre er indforstået og har lyst til dette. Det betyder også at vi har forventninger og krav til gymnasterne og jer forældre.
Vi forventer at pigerne har lyst til at lave gymnastik, både spring og rytme, samt lyst til at deltage i konkurrencen. Vi forventer opbakning og engagement fra jer forældre, samt tilbagemelding på beskeder undervejs i sæsonen.
De første to træninger af sæsonen er prøvetræninger, hvor vi ser pigerne an og vurderer om de er klar til at gå på holdet.
Vi træner hver onsdag fra kl. 16.15-17.45 i Hal 2 i Vallensbæk idrætscenter. Derudover træner vi én søndag om måneden fra kl. 10.00-12.00 på Pilehaveskolen. Se nedenfor hvilke dage vi træner om søndagen.
Det forventes at både onsdags og søndags træningerne prioriteres. 

 I forbindelse med deltagelse i konkurrence vil der forekomme egenbetaling. Vi afholder et forældremøde i starten af sæsonen.

Vi glæder os til at se jer og vi kan slet ikke vente med at komme i gang.

De bedste hilsner fra trænerteamet.

Søndags træninger:
Søndag d. 17. september
Søndag d. 29. oktober
Søndag d. 12. november
Søndag d. 10. december
Søndag d. 21.januar
Søndag d. 3. marts
Søndag d. 17. marts
Søndag d. 14. april
Søndag d. 26. maj
Søndag d. 9. juni

Afdragsordning muligt.

Læs mere
Startdato
06.09.2023
Slutdato
26.06.2024
Tid/Sted
Onsdag 16:15-17:45 Vallensbæk Idrætscenter, Hal 2 Søndag 10:00-12:00 Pilehaveskolen, Tumlesalen
Pris
340,00 kr.
80,00% rabat fratrukket.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram