Gå til gymnastik i VG!

Hvad enten du er interesseret i børnegymnastik, kondition/motion og styrketræning eller TeamGym konkurrence – så har vi masser af spændende tilbud i Vallensbæk Gymnastik.

Nu kan du tilmelde dig den nye sæson, 2020-2021.

Vel mødt til en ny sæson! Tilmeld dig via dette link

Program for sæsonen 2020-2021. Download her

Holdbeskrivelser for sæsonen 2020 - 2021. Download her
 

Har du spørgsmål vedrørende ønske om at flytte hold - eller er du i tvivl omkring betaling, refusion m.v. - så kontakt Carsten Berg på 22 46 90 65 eller på mail: mailto:carsten.berg@webspeed.dk

Har du spørgsmål til, hvad de forskellige hold indeholder m.v., så klik her og kontakt instruktøren for det hold, du er interesseret i.

 

NYT, NYT, NYT: Udendørstræning!

Vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde jer udendørstræning resten af sæsonen! Vi er klar med planen for opstart af udendørs træning maj og juni 20. Vi starter den 4. maj.
I tilmelder jer via KlubModul ved at tilmelde jer de hold, som I plejer at træne på. 

Vi er forpligtet til at overholde flg. direktiver fra DGI og DIF, for at det er forsvarligt at træne sammen igen udendørs:
• At man ikke må samles flere end 10 personer
• At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer
• At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe
• At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde
• At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
• Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen.
• Hvis der i forbindelse med træning og brug af faciliteter benyttes rekvisitter (fx ketsjer eller golfkøller), anbefales det, at der så vidt muligt benyttes personlige rekvisitter. Hvis dette ikke er muligt, skal der være særskilt opmærksomhed på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang en person afslutter brugen af en rekvisit.
• Det forudsættes, at klubhuse og fælles omklædnings- og badefaciliteter stadig ikke er tilgængelige.
 
Som I kan se, er der mange ting, vi SKAL overholde! Derfor åbner vi op med flere timer pr. hold, da der kun kan deltage 9 personer ad gangen.
 
Du skal selv medbringe en måtte til alle hold. På hold hvor der bruges redskaber skal du medbringe egne håndvægte eller 2 flasker med sand, bred elastik og lille bold. Instruktøren for pågældende hold vil informere dig om, hvad du skal medbringe.
 
Til dem der ikke selv har disse redskaber, vil det blive muligt at låne af foreningen i disse måneder. Du skal selv tage redskaberne med frem og tilbage hver gang. Når sæsonen slutter skal lånte redskaber returneres til foreningen. Instruktøren medbringer håndsprit til fælles brug.
 
Det er ikke al nuværende træning, der kan tilbydes, da det ikke er muligt at bruge TRX, store bolde stepbænke og hulahop. TRX erstattes med Puls og styrke onsdag og Body-ball og Stærk krop erstattes af Stram op torsdag.
 
Træningen bliver på græsplænen ved Idrætscentrets Hovedindgang! 
 
Håber at se mange af jer, vi instruktører og bestyrelsen glæder os til at komme i gang :-) 
 
 

Vestegnens Gymnastikdag 2020

Tak for et brag af en gymnastikdag, hvor mere end 1.000 gymnaster & instruktører deltog fra gymnastikforeningerne i: Albertslund, Brøndby Strand, Greve, Hedehusene, Hvidovre, Ishøj, Karlslunde, Gadstrup, Roskilde, Solrød, Tåstrup & Vallensbæk.
 
  

Tilbud til alle medlemmer:

Fysiurgisk massage, sportsterapi, fysioterapi, kostvejledning, personlige træner, sports coach
 
Som medlem af Vallensbæk Gymnastik får du lige nu 100 kroner i rabat på 60 minutters valgfri behandling, 50 kroner i rabat på 30 minutters valgfri behandling - forudsat at du kan dokumentere medlemskab i VI39. 
 
Vestegnens Sportsklinik kan kontaktes på:
Tlf.: +45 42 83 24 81 Email: info@vestegnens.dk
Web: https://vestegnens.dk
Booking: https://vestegnens.onlinebooq.dk
Væxthuset - Strandesplanaden 110, 2665 Vallensbæk Strand 
 

Konkurrencegymnastik

 
Er du interesseret i TeamGym (spring/rytme gymnastik) på konkurrenceniveau?

Vallensbæk- og Albertslund Gymnastik tilbyder konkurrencehold for både micro-, macro-, mini-, junior- og ynglingegymnaster.

Information om holdene findes på holdenes egen hjemmeside https://www.tgav.dk/.

Tilmelding til holdende sker via følgende link: TeamGym - Tilmelding
 
Yderligere information og tilmelding skal ske under Teamgym hold og på TGAVs hjemmeside.

Vi glæder os til at se jer!

VG´s egen opvisning

Vallensbæk Gymnastiks opvisning den 2. april 2019 blev en rigtig dejlig gymnastikdag, hvor de mange børnehold viste hvad de havde øvet sig på hele vinteren.
Stor TAK til alle der deltog - store og små gymnaster, begyndere,øvede og konkurrence hold, gæsteholdet fra BSG og ikke mindst tak til de mange forældre, søskende og bedsteforældre, som var kommet for at se på - og hvor rigtig mange var med fra start til slut ! Dejligt publikum.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle